Actueel

Bekijk hier hier alle nieuwsberichten die betrekking hebben op werken bij Bakker Bedrijfswagens, onze Bakker Academy, de Young Potentials of algemeen nieuws.

Aan de Sportparklaan in Stadskanaal wordt een bedrijfswagen omgebouwd naar een camper. Deze bedrijfswagen, een mooie Fiat Ducato, wordt door Bakker Bedrijfswagens Stadskanaal beschikbaar gesteld.
Bakker Bedrijfswagens heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven SBB om een leer-werk omgeving te realiseren die studenten
Niet alleen de ouders, maar ook de grootouders worden bij de opleiding van hun kleinkinderen betrokken! Jesse is werkzaam als leerling monteur bij Bakker Bedrijfswagens
Met trots presenteert DAF dealer Bakker Bedrijfswagens haar nieuwste ‘Special Edition DAF’. Deze eigenzinnige Oldskool variant van de XF straalt brutaliteit uit, een vleugje lef en vrijheid en is gemaakt door het Bakker Bedrijfswagen team met passie en vakmanschap.
Juni 2023 - Hoewel er nog wat lessen gepland staan, is het schooljaar toch al bijna voorbij en staat de zomerperiode alweer voor de deur! Reden temeer om samen met onze leermeesters en alle leerlingen van onze eigen Bakker Academy het jaar goed af te sluiten!
Mei 2023 - Onze vestiging in Hoogeveen aan de Dieselstraat is gespecialiseerd in spuitwerk en het herstel van schade aan alle soorten en maten trucks en bedrijfswagens. We zien dan ook bij onze vestiging Schadeherstel alle soorten en merken trucks en bedrijfswagens binnenkomen.
April 2023 - Techniek innoveert razendsnel! Naar aanleiding van onze onderzoeksvraag - Elektrificatie van de werkplaats; wat brengt dat met zich mee? - hebben onze 'Young Potentials'  hun visie en conclusie gepresenteerd.
Februari 2023 - Trots op onze Erik Hoffard! Hij is door het SBB (organisatie voor erkende leerbedrijven) genomineerd voor de verkiezing Beste Praktijkopleider 2023 in de sector Mobiliteit, Transport, Logistiek en Maritiem.
Maart 2023 - In het kader van de Doe Dag van “Hoogeveen On Stage“, hebben we een grote groep leerlingen ontvangen die graag een kijkje namen achter de schermen wilden nemen bij een truck- en bedrijfswagendealer.