Bakker Academy sluit schooljaar racend af!

Hoewel er nog wat lessen gepland staan, is het schooljaar toch al bijna voorbij en staat de zomerperiode alweer voor de deur! Reden temeer om samen met onze leermeesters en alle leerlingen van onze eigen Bakker Academy het jaar goed af te sluiten!

Een hapje, een drankje, stoere trucks en een stralende zon; kortom een prima dagje! Er stond niet alleen een heerlijke lunch op het programma, ook een aantal toffe workshops!
Zo keken we achter de schermen mee met bij het Alpine F1 team én namen we een kijkje in een stoere Dakar truck van het Riwald Dakar Team! We sloten de dag af bij Racesquare Zwolle door tegen elkaar te racen in speciaal ontworpen simulatoren; hierin ervaar je de intense force feedback als een race-coureur in een echte wagen!

Zie jij jezelf al sleutelen aan een van onze stoere merken? Bekijk dan snel onze vacatures en kijk wat we voor jou kunnen betekenen.

Andere nieuwsberichten

Aan de Sportparklaan in Stadskanaal wordt een bedrijfswagen omgebouwd naar een camper. Deze bedrijfswagen, een mooie Fiat Ducato, wordt door Bakker Bedrijfswagens Stadskanaal beschikbaar gesteld.
Bakker Bedrijfswagens heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven SBB om een leer-werk omgeving te realiseren die studenten