Bakker Academy sluit schooljaar racend af!

Hoewel er nog wat lessen gepland staan, is het schooljaar toch al bijna voorbij en staat de zomerperiode alweer voor de deur! Reden temeer om samen met onze leermeesters en alle leerlingen van onze eigen Bakker Academy het jaar goed af te sluiten!

Een hapje, een drankje, stoere trucks en een stralende zon; kortom een prima dagje! Er stond niet alleen een heerlijke lunch op het programma, ook een aantal toffe workshops!
Zo keken we achter de schermen mee met bij het Alpine F1 team én namen we een kijkje in een stoere Dakar truck van het Riwald Dakar Team! We sloten de dag af bij Racesquare Zwolle door tegen elkaar te racen in speciaal ontworpen simulatoren; hierin ervaar je de intense force feedback als een race-coureur in een echte wagen!

Zie jij jezelf al sleutelen aan een van onze stoere merken? Bekijk dan snel onze vacatures en kijk wat we voor jou kunnen betekenen.

Andere nieuwsberichten

Dinsdag 26 maart was onze vestiging in Assen the place to be! Tijdens het beroepenfeest, onlangs gehouden in De Bonte Wever in Assen, hebben we met tal van jongeren kennisgemaakt. Allemaal waren ze erg geïnteresseerd in een kijkje achter de schermen bij onze vestiging. Werken bij Bakker betekent namelijk ook werken met de nieuwste technieken op gebied van automotive en transport.
De jeugd kennis laten maken met mooie beroepen zoals truckmonteur, bestelwagenmonteur, truckspuiter en schadehersteller! Dat was het thema van de Doe Dag van het On Stage initiatief.