Sleutel aan je carrière!

Versterk je toekomst en ontdek de wereld van techniek!

Start jouw stage bij Bakker Bedrijfswagens!

Hoe kunnen we onze trucks en bedrijfswagens moderniseren met nieuwe technieken? Misschien kun jij het ons vertellen. Als stagiair(e) in de techniek ga je namelijk meteen volop aan de slag in de praktijk. Zo loop jij straks tussen trucks en bedrijfswagens vol innovatieve technologie om je te verdiepen in complexe vraagstukken. Van verkoop, aftersales, onderhoud, herstel en revisie, tot elektrificatie. Jij bent verzekerd van een uitdagende stage met impact. Want zonder transport staat alles stil!

Met een stage bij Bakker Bedrijfswagens werk je mee aan een duurzame toekomst voor transport in Nederland en daar buiten. Maar je hebt ook meteen een mooie werkgever op je cv. Bovendien leer je allerlei nieuwe mensen kennen die je verder helpen met je carrière.

Helemaal op je plek bij Bakker Bedrijfswagens? Dan kun je na je opleiding misschien wel bij ons aan de slag. Wij zijn altijd op zoek naar mensen die hun technische kennis en vaardigheden willen verbreden en hun ambitie(s) waar willen maken. Techniek staat niet stil, is volop in ontwikkeling en jij dus ook!

Interesse?

Deze pagina delen

Welke MBO 2, 3 of 4 opleidingen sluiten aan bij Bakker Bedrijfswagens?

Denk hierbij aan verschillende Mobiliteit, Transport en Logistiek opleidingen zoals:

Bakker Bedrijfswagens heeft stageplaatsen voor gemotiveerde

Vacatures voor Stages

Reageren:

Je mag ook reageren als jouw stage er niet bij staat

Over Bakker Bedrijfswagens

Bakker Bedrijfswagens heeft twintig vestigingen verdeeld over Noord-, Midden- en Oost-Nederland. Het merkenbeleid per vestiging verschilt maar in de hoofdlijnen zijn wij officieel dealer van de merken DAF Trucks, GINAF Trucks, TATRA Trucks, IVECO Daily en Fiat Professional.

 

Kortom we zijn gespecialiseerd in het verkopen, verhuren, onderhouden en repareren van trucks, bedrijfswagens en campers. Ook voorziet onze parts afdeling ruim in onderdelen voor alle merken die wij voeren. In Hoogeveen hebben wij nog twee aparte divisies, zo hebben wij hier een vestiging die zich alleen bezig houd met Techniek en een vestiging die gespecialiseerd is in Schadeherstel.

 

We doen dit alles met een team van ruim 500 gemotiveerde collega’s! Kom jij ons team binnenkort versterken?

Leerling Monteur Bedrijfsautotechniek Bakker Bedrijfswagens