Bakker Academy

Bakker Bedrijfswagens is een prettige club met zo’n 500 collega’s verspreid over 21 vestigingen in Noord, Midden en Oost Nederland.

 

Bakker Bedrijfswagens is een no nonsens bedrijf waar we hard werken, maar waar ook gelachen wordt. Onze directeur heet gewoon Tom en bij hem kan je ook gewoon binnen wandelen op zijn kantoor. De lijnen zijn dus kort en je mening wordt gewaardeerd.

 

Onze mensen zijn belangrijk voor ons en we doen er alles aan om een goed werkgever te zijn. We zoeken naar een goede werk/privé balans, doen veel aan opleiding en training, zorgen voor een fijne werkplek met de juiste materialen en middelen en we hebben leuke bedrijfsfeesten.

 

Gemiddeld bestaat een vestiging uit zo’n 25 werknemers waardoor je bij ons geen nummer bent, maar onderdeel wordt van een hecht team dat fijn samenwerkt.

Bakker Academy won in 2020 de prijs voor beste leerbedrijf van het jaar en daar zijn we trots op!

Bij Bakker nemen we de tijd om leerlingen goed te begeleiden. Daarnaast hebben zelfs onze eigen Bakker Academy waar je van onze eigen ervaren monteurs dingen leert uit de praktijk. Tot slot hebben we ook nog een ‘Young Potential’ programma voor bijzonder talent binnen onze organisatie.

 

Kortom, kansen genoeg! En wil je misschien eerst een dagje meelopen om te kijken of het wat voor je is? Ook dat is mogelijk. Kom langs op een vestiging bij jou in de buurt. We geven je graag een rondleiding en vertellen je meer.

 

Voor Monteursfuncties werken samen met alle opleidingen richting Automotive (Mobiliteit & Transport). Maar ook leerlingen van andere opleidingen zijn bij ons welkom. Bijvoorbeeld Mechatronica of Landbouwvoertuigentechniek.

 

Of misschien heb je best wel technisch inzicht, maar doe je een administratieve of commerciële opleiding. Ook dan hebben we misschien wel een leerplek, bijvoorbeeld in ons onderdelenmagazijn of de werkplaatsreceptie.

 

Dus zoek je een gave leerplek bij een fijn bedrijf? Bel of stuur ons een berichtje, dan gaan we samen kijken wat mogelijk is. Er kan vaak meer dan je denkt!

 

Graag tot ziens!

Onze mensen zijn onze kracht en maken het verschil en daar zijn we trots op!

Bakker Bedrijfswagens is een van de grootste DAF dealers van Nederland en daarnaast voeren wij Fiat Professional en IVECO Daily.

 

We vinden het opleiden van onze mensen van groot belang. We werken daarmee doorlopend aan het behoud van jouw kennis en ons vakmanschap. Investeren in jouw toekomst en werk maken van jouw carrière is onze passie.

 

Ons werk is waar we trots op zijn, werken bij een fijne club met gedreven mensen.