Stages & Studie

Werken bij Bakker Bedrijfswagens is werken bij een hele fijne club. Werken met prachtige technieken en volop kansen om je te ontwikkelen. Blije medewerkers zorgen voor blije klanten. Versterk de Bakker familie en kom bij ons werken. Reageer vandaag nog op een van onze vacatures!

Leer- en werkplekken

Techniek is volop in ontwikkeling! Start jouw toekomst met een leer-werk traject (BOL) of (BBL) bij Bakker Bedrijfswagens.

Leerling Monteur bedrijfsautotechniek Bakker Bedrijfswagens

Stages

Hoe kunnen we onze trucks en bedrijfswagens moderniseren met nieuwe technieken? Misschien kun jij het ons vertellen. Als stagiair(e) in de techniek ga je namelijk meteen volop aan de slag in de praktijk. Zo loop jij straks tussen trucks en bedrijfswagens vol innovatieve technologie om je te verdiepen in complexe vraagstukken. Van verkoop, aftersales, onderhoud, herstel en revisie, tot elektrificatie. Jij bent verzekerd van een uitdagende stage met impact. Want zonder transport staat alles stil!

Zij- instromers

Ben jij een liefhebber van sleutelen en techniek, van elektrische systemen tot hydrauliek en pneumatiek? Kom je uit de automotive, landbouwtechniek, rijwieltechniek of heb je een andere technische achtergrond? Zet je kennis en vaardigheden in en ga aan de slag bij Bakker Bedrijfswagens.

Bakker Academy

Bij Bakker nemen we de tijd om leerlingen goed te begeleiden. Daarnaast hebben zelfs onze eigen Bakker Academy waar je van onze eigen ervaren monteurs dingen leert uit de praktijk. Tot slot hebben we ook nog een ‘Young Potential’ programma voor bijzonder talent binnen onze organisatie.