Sleutel aan je carrière!

Overweeg jij een carrière switch?

Start jouw nieuwe carrière bij Bakker Bedrijfswagens!

Ben jij een liefhebber van sleutelen en techniek, van elektrische systemen tot hydrauliek en pneumatiek? Kom je uit de automotive, landbouwtechniek, rijwieltechniek of heb je een andere technische achtergrond? Zet je kennis en vaardigheden in en ga aan de slag bij Bakker Bedrijfswagens.

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die hun technische kennis en vaardigheden willen verbreden en hun ambitie(s) waar willen maken. Als zij-instromer heb je bij Bakker Bedrijfswagens volop mogelijkheden om verder te leren via onze eigen Bakker Academy.

Techniek staat niet stil, is volop in ontwikkeling en jij dus ook!

Interesse?

Deze pagina delen

Bakker Bedrijfswagens heeft altijd plaats voor gemotiveerde

Reageren:

Leerling Monteur Bedrijfsautotechniek Bakker Bedrijfswagens

Over Bakker Bedrijfswagens

Bakker Bedrijfswagens heeft twintig vestigingen verdeeld over Noord-, Midden- en Oost-Nederland. Het merkenbeleid per vestiging verschilt maar in de hoofdlijnen zijn wij officieel dealer van de merken DAF Trucks, GINAF Trucks, TATRA Trucks, IVECO Daily en Fiat Professional.

 

Kortom we zijn gespecialiseerd in het verkopen, verhuren, onderhouden en repareren van trucks, bedrijfswagens en campers. Ook voorziet onze parts afdeling ruim in onderdelen voor alle merken die wij voeren. In Hoogeveen hebben wij nog twee aparte divisies, zo hebben wij hier een vestiging die zich alleen bezig houd met Techniek en een vestiging die gespecialiseerd is in Schadeherstel.

 

We doen dit alles met een team van ruim 500 gemotiveerde collega’s! Kom jij ons team binnenkort versterken?