Ons werk

Ons vak is bedrijfsautotechniek en dat komt tot uiting via onze mensen.
Wij werken met prachtige technieken, leveren uitstekende service en voeren top merken. Daar zijn we trots op.

Bakker Bedrijfswagens heeft circa 500 medewerkers in 20 bedrijfswagendealervestigingen en 1 satellietvestiging in Noord, Midden- en Oost Nederland.

Bakker Bedrijfswagen houdt zich bezig met de verkoop, reparatie- en onderhoud, schadeherstel en verhuur van bedrijfswagens en getrokken materieel, alsmede bestelwagens (LCV’s). Daarmee bedienen wij het volledige bedrijfswagen segment van 0-50 ton GVW.

Bakker Bedrijfswagens is een van de grootste DAF dealers van Nederland en daarnaast voeren wij Fiat Professional en IVECO Daily. We vinden het opleiden van onze mensen van groot belang. We werken daarmee doorlopend aan het behoud van jouw kennis en ons vakmanschap. Investeren in jouw toekomst en werk maken van jouw carrière is onze passie. Ons werk is waar we trots op zijn, werken bij een fijne club met gedreven mensen.

Collega's
0
Vestigingen
0
Merken
0
Leer- en werkplekken
0
teamleider verkoop binnendienst

Onze cultuur

Een cultuur ontstaat niet zomaar. Die groeit in de loop der jaren en zorgt voor een prettige sfeer.

Wij zijn een platte organisatie met een no nonsens cultuur. Bij ons werken mensen met passie voor het vak van bedrijfsautotechnicus en voor merken zoals DAF en Iveco. Bakker Bedrijfswagens onderscheidt zich in service.

Onze medewerkers denken mee met de klant en doen net dat beetje extra. In ons dagelijks werk handelen we adequaat, komen we afspraken na en zijn we helder in onze communicatie. Ook zijn we attent naar collega’s en naar de klant. Zo houden we Bakker Bedrijfswagens op weg!

“Het mooie van werken bij Bakker Bedrijfswagens? Je kunt er je hele carrière opbouwen en een fantastische toekomst tegemoet zien”