Partners

Werken bij Bakker Bedrijfswagens is werken bij een hele fijne club. Werken met prachtige technieken en volop kansen om je te ontwikkelen. Dit doen wij niet alleen op de eigen werkvloer. Bakker Bedrijfswagens werkt hierin ook nauw samen met onder andere de HAN en SBB.

HAN / Automotive

Bakker Bedrijfswagens werkt nauw samen met HAN-Automotive opleidingen. 

We vinden het opleiden van onze mensen van groot belang. We werken daarmee doorlopend aan het behoud van jouw kennis en ons vakmanschap. Investeren in jouw toekomst en werk maken van jouw carrière is onze passie.

 Ons werk is waar we trots op zijn, werken bij een fijne club met gedreven mensen.

SBB

SBB is een professionele organisatie in het hart van het middelbaar beroepsonderwijs en het bedrijfsleven. Zij voeren taken uit in opdracht van het ministerie van OCW, zoals het erkennen en begeleiden van leerbedrijven, onder andere voor stages en leerbanen.

On Stage

VMBO On Stage is een Beroepenfeest voor max 1000 VMBO leerlingen (per gemeente per jaar) en ca 250 beroepsbeoefenaren op een feestelijke locatie met vrolijke MC.

VMBO On Stage gaat over het delen van toekomstdromen en hulp bij keuzes voor de (levens)loopbaan. On Stage is gericht op het (leren) leggen van duurzame contacten waar jongeren ook later nog eens een beroep kunnen doen.

Bakker Bedrijfswagens neemt jaarlijks deel aan diverse ‘On Stage’ open dagen in heel Nederland

Tech-Tok

Wij zijn vriend van Tech-Tok

Omdat de jeugd onze toekomst is en we hen graag een goed beeld willen geven van wat werken in de techniek betekent zijn we vriend van Tech-Tok. Dit houdt in dat kinderen regelmatig welkom zijn bij ons.

Dit doen we o.a. door bij te dragen aan verschillende evenementen zoals open dagen, inloopdagen maar ook truckfestivals en open bedrijvendagen.

Bakker Bedrijfswagens werkt graag mee aan de sector brede promotie van techniek bij kinderen.