Geslaagde Doe Dag bij Bakker Bedrijfswagens Assen

Dinsdag 26 maart was onze vestiging in Assen the place to be!

Tijdens het beroepenfeest, onlangs gehouden in De Bonte Wever in Assen, hebben we met tal van jongeren kennisgemaakt. Allemaal waren ze erg geïnteresseerd in een kijkje achter de schermen bij onze vestiging. Werken en leren bij Bakker betekent namelijk ook werken met de nieuwste technieken op gebied van automotive en transport.

Wij kunnen natuurlijk wel zeggen dat het ontzettend tof is om te werken in én met techniek, maar het beste ervaar je dat door zelf dingen te kunnen doen! Dus gingen de handen uit de mouwen! Er werden kranen bestuurd, elektrische circuits aangelegd, banden gewisseld en trucks uitgelezen met computers. Ontzettend tof om het enthousiasme te zien van onze toekomstige technici.

Weten wat jouw mogelijkheden zijn? Je leest er alles over op onze pagina Leer- en werkplekken

Andere nieuwsberichten

De jeugd kennis laten maken met mooie beroepen zoals truckmonteur, bestelwagenmonteur, truckspuiter en schadehersteller! Dat was het thema van de Doe Dag van het On Stage initiatief.
SAMEN GENIETEN! Dat hebben we afgelopen weekend gedaan met bijna 600 collega's, partners en kinderen! De werkplaatsen verruild voor een gezellig uitstapje! Samen zijn we naar Flint Amersfoort geweest waar we heerlijk geluncht hebben en genoten van de musical Mamma Mia!