DOE DAG – Hoogeveen On Stage

De jeugd kennis laten maken met mooie beroepen zoals truckmonteur, bestelwagenmonteur, truckspuiter en schadehersteller! Dat was het thema van de Doe Dag van het On Stage initiatief. Zo’n 20 leerlingen hebben 15 maart onze Bakker locatie(s) bezocht in Hoogeveen.

Er stonden leuke taken op het programma zoals het zelf spuiten van een onderdeel, het kantelen van een vrachtwagencabine, het demonteren van een band en een inspectie onder de motorkap van een DAF en Fiat Bedrijfswagen.

Bakker Bedrijfswagens is voortdurend in beweging om jeugd te enthousiasmeren voor een toekomst in de wereld van bedrijfsautotechniek! Dit doen wij door aanwezig te zijn op open dagen en gunstige BBL-opleidingen aan te bieden. Lees meer hierover op onze pagina Leer- en werkplekken.

 

Andere nieuwsberichten

Dinsdag 26 maart was onze vestiging in Assen the place to be! Tijdens het beroepenfeest, onlangs gehouden in De Bonte Wever in Assen, hebben we met tal van jongeren kennisgemaakt. Allemaal waren ze erg geïnteresseerd in een kijkje achter de schermen bij onze vestiging. Werken bij Bakker betekent namelijk ook werken met de nieuwste technieken op gebied van automotive en transport.
SAMEN GENIETEN! Dat hebben we afgelopen weekend gedaan met bijna 600 collega's, partners en kinderen! De werkplaatsen verruild voor een gezellig uitstapje! Samen zijn we naar Flint Amersfoort geweest waar we heerlijk geluncht hebben en genoten van de musical Mamma Mia!