Bakker Bedrijfswagens On Stage

VMBO On Stage is een Beroepenfeest voor max 1000 VMBO leerlingen (per gemeente per jaar) en ca 250 beroepsbeoefenaren op een feestelijke locatie met vrolijke MC.

 

VMBO On Stage gaat over het delen van toekomstdromen en hulp bij keuzes voor de (levens)loopbaan. On Stage is gericht op het (leren) leggen van duurzame contacten waar jongeren ook later nog eens een beroep kunnen doen. Netwerkbewustzijn, netwerkgedrag en relatiebeheer zijn daarom sleutelwoorden.

 

On Stage wordt uitgevoerd als totaalconcept met vaste onderdelen gedurende het (school)jaar. De jongeren worden goed voorbereid en reflecteren daarna op hun ervaringen en hun ambities. Het lukt veel leerlingen om deze relaties te onderhouden en is daarom niet vergelijkbaar met bliksemstages, een markt of speeddating.

 

On Stage resulteert in een helpend netwerk met nieuwe gesprekspartners. Veel jongeren blijven in contact met het nieuwe netwerk via vakantiewerk, stageplaatsen en zelfs dienstverbanden tijdens of na de vervolgopleiding. Zelfvertrouwen, eigenwaarde en intrinsieke motivatie worden vergroot door de ervaringen rondom On Stage. 

Bakker Bedrijfswagens neemt deel met alle vestigingen in Hoogeveen!