Young Potentials

Techniek innoveert razendsnel! Naar aanleiding van onze onderzoeksvraag – Elektrificatie van de werkplaats; wat brengt dat met zich mee? – hebben onze ‘Young Potentials’  hun visie en conclusie gepresenteerd. Ook hebben ze laten zien hoe we dit kunnen toepassen binnen Bakker Bedrijfswagens. We zijn enorm trots op ons talent en wat zij in de afgelopen periode voor elkaar hebben gekregen!
Ben jij pro actief, wil je met ons meedenken en je visie delen? Twijfel dan niet en neem contact met ons op! Voor zowel jonge talenten als ervaringsdeskundigen bieden wij volop kansen!
Neem contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden.

Andere nieuwsberichten

Dinsdag 26 maart was onze vestiging in Assen the place to be! Tijdens het beroepenfeest, onlangs gehouden in De Bonte Wever in Assen, hebben we met tal van jongeren kennisgemaakt. Allemaal waren ze erg geïnteresseerd in een kijkje achter de schermen bij onze vestiging. Werken bij Bakker betekent namelijk ook werken met de nieuwste technieken op gebied van automotive en transport.
De jeugd kennis laten maken met mooie beroepen zoals truckmonteur, bestelwagenmonteur, truckspuiter en schadehersteller! Dat was het thema van de Doe Dag van het On Stage initiatief.