Bakker Bedrijfswagens en SBB bundelen krachten voor de toekomst!

Bakker Bedrijfswagens hecht grote waarde aan vakmanschap en heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven SBB om een leer-werk omgeving te realiseren die studenten opleidt tot de professionals van de toekomst. Wij zijn blij met deze samenwerking!

SBB is een professionele organisatie in het hart van het middelbaar beroepsonderwijs en het bedrijfsleven. Wij voeren taken uit in opdracht van het ministerie van OCW, zoals het erkennen en begeleiden van leerbedrijven, onder andere voor stages en leerbanen.

Op de foto: Luuk Dubbelaar en Bart Valkenburg van SBB en Irene de Jong en Sonja van de Burgwal van Bakker Bedrijfswagens.

Andere nieuwsberichten

Aan de Sportparklaan in Stadskanaal wordt een bedrijfswagen omgebouwd naar een camper. Deze bedrijfswagen, een mooie Fiat Ducato, wordt door Bakker Bedrijfswagens Stadskanaal beschikbaar gesteld.
Niet alleen de ouders, maar ook de grootouders worden bij de opleiding van hun kleinkinderen betrokken! Jesse is werkzaam als leerling monteur bij Bakker Bedrijfswagens