Actueel

Bekijk hier hier alle nieuwsberichten die betrekking hebben op werken bij Bakker Bedrijfswagens, onze Bakker Academy, de Young Potentials of algemeen nieuws.

Dinsdag 26 maart was onze vestiging in Assen the place to be! Tijdens het beroepenfeest, onlangs gehouden in De Bonte Wever in Assen, hebben we met tal van jongeren kennisgemaakt. Allemaal waren ze erg geïnteresseerd in een kijkje achter de schermen bij onze vestiging. Werken bij Bakker betekent namelijk ook werken met de nieuwste technieken op gebied van automotive en transport.
De jeugd kennis laten maken met mooie beroepen zoals truckmonteur, bestelwagenmonteur, truckspuiter en schadehersteller! Dat was het thema van de Doe Dag van het On Stage initiatief.
SAMEN GENIETEN! Dat hebben we afgelopen weekend gedaan met bijna 600 collega's, partners en kinderen! De werkplaatsen verruild voor een gezellig uitstapje! Samen zijn we naar Flint Amersfoort geweest waar we heerlijk geluncht hebben en genoten van de musical Mamma Mia!
Aan de Sportparklaan in Stadskanaal wordt een bedrijfswagen omgebouwd naar een camper. Deze bedrijfswagen, een mooie Fiat Ducato, wordt door Bakker Bedrijfswagens Stadskanaal beschikbaar gesteld.
Bakker Bedrijfswagens heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven SBB om een leer-werk omgeving te realiseren die studenten
Niet alleen de ouders, maar ook de grootouders worden bij de opleiding van hun kleinkinderen betrokken! Jesse is werkzaam als leerling monteur bij Bakker Bedrijfswagens
Met trots presenteert DAF dealer Bakker Bedrijfswagens haar nieuwste ‘Special Edition DAF’. Deze eigenzinnige Oldskool variant van de XF straalt brutaliteit uit, een vleugje lef en vrijheid en is gemaakt door het Bakker Bedrijfswagen team met passie en vakmanschap.
Juni 2023 - Hoewel er nog wat lessen gepland staan, is het schooljaar toch al bijna voorbij en staat de zomerperiode alweer voor de deur! Reden temeer om samen met onze leermeesters en alle leerlingen van onze eigen Bakker Academy het jaar goed af te sluiten!
Mei 2023 - Onze vestiging in Hoogeveen aan de Dieselstraat is gespecialiseerd in spuitwerk en het herstel van schade aan alle soorten en maten trucks en bedrijfswagens. We zien dan ook bij onze vestiging Schadeherstel alle soorten en merken trucks en bedrijfswagens binnenkomen.
April 2023 - Techniek innoveert razendsnel! Naar aanleiding van onze onderzoeksvraag - Elektrificatie van de werkplaats; wat brengt dat met zich mee? - hebben onze 'Young Potentials'  hun visie en conclusie gepresenteerd.