Nominatie Beste Praktijkopleider voor onze Erik Hoffard

Trots op onze Erik Hoffard! Hij is door het SBB (organisatie voor erkende leerbedrijven) genomineerd voor de verkiezing Beste Praktijkopleider 2023 in de sector Mobiliteit, Transport, Logistiek en Maritiem.

Erik Hoffard is werkzaam in de vestiging in Stadskanaal en begeleid studenten op de vestigingen Stadskanaal, Assen en Emmen. Bovendien is hij vaste docent en hoofd trainer op onze eigen Bakker Academy in Zwolle. Hij leidt al sinds jaren mbo-studenten op en voorziet ze van praktische en sociale vaardigheden die ze nodig hebben in onze sector.

Op 15 mei wordt door de MBO Raad en het SBB het Ambassadeursgala georganiseerd. Tijdens het evenement wordt de beste mbo-student gekozen, het beste landelijke leerbedrijf én weten we wie de landelijke winnaar van de verkiezing beste praktijkopleider is geworden

Wij hopen natuurlijk dat onze Erik Hoffard deze prijs wint voor zijn inzet en bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap in de mobiliteit, transport en logistieksector.

Andere nieuwsberichten

Aan de Sportparklaan in Stadskanaal wordt een bedrijfswagen omgebouwd naar een camper. Deze bedrijfswagen, een mooie Fiat Ducato, wordt door Bakker Bedrijfswagens Stadskanaal beschikbaar gesteld.
Bakker Bedrijfswagens heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven SBB om een leer-werk omgeving te realiseren die studenten