Nominatie Beste Praktijkopleider voor onze Erik Hoffard

Trots op onze Erik Hoffard! Hij is door het SBB (organisatie voor erkende leerbedrijven) genomineerd voor de verkiezing Beste Praktijkopleider 2023 in de sector Mobiliteit, Transport, Logistiek en Maritiem.

Erik Hoffard is werkzaam in de vestiging in Stadskanaal en begeleid studenten op de vestigingen Stadskanaal, Assen en Emmen. Bovendien is hij vaste docent en hoofd trainer op onze eigen Bakker Academy in Zwolle. Hij leidt al sinds jaren mbo-studenten op en voorziet ze van praktische en sociale vaardigheden die ze nodig hebben in onze sector.

Op 15 mei wordt door de MBO Raad en het SBB het Ambassadeursgala georganiseerd. Tijdens het evenement wordt de beste mbo-student gekozen, het beste landelijke leerbedrijf én weten we wie de landelijke winnaar van de verkiezing beste praktijkopleider is geworden

Wij hopen natuurlijk dat onze Erik Hoffard deze prijs wint voor zijn inzet en bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap in de mobiliteit, transport en logistieksector.

Andere nieuwsberichten

Dinsdag 26 maart was onze vestiging in Assen the place to be! Tijdens het beroepenfeest, onlangs gehouden in De Bonte Wever in Assen, hebben we met tal van jongeren kennisgemaakt. Allemaal waren ze erg geïnteresseerd in een kijkje achter de schermen bij onze vestiging. Werken bij Bakker betekent namelijk ook werken met de nieuwste technieken op gebied van automotive en transport.
De jeugd kennis laten maken met mooie beroepen zoals truckmonteur, bestelwagenmonteur, truckspuiter en schadehersteller! Dat was het thema van de Doe Dag van het On Stage initiatief.