De jeugd heeft de toekomst; techniek verbindt!

De jeugd heeft de toekomst; techniek verbindt! 

In het kader van de Doe Dag van “Hoogeveen On Stage“, hebben we een grote groep leerlingen ontvangen die graag een kijkje namen achter de schermen wilden nemen bij een truck- en bedrijfswagendealer.

Op het programma stond o.a. bandenwissels, circuits aanleggen, maar ook het controleren van lampen, de signaalverlichting en de motor van een truck met de (digitale) Davie tool. Onze vestiging Techniek zorgde voor een truck met laadkraan, die vakkundig door de leerlingen mocht worden bediend. Bij de vestiging Schadeherstel/Spuiterij kon iedereen in de spuitcabine zijn eigen auto schuren, plamuren en op kleur spuiten. Dank aan Van Esch in Hoogeveen voor het beschikbaar stellen van de toffe spullen!

  

Werken en leren bij Bakker betekent dat je werkt met de nieuwste technieken op gebied van automotive en transport. We laten iedereen graag kennismaken met ons bedrijf en de (werk/leer)kansen die we bieden!

Meer over komende Open Dagen of On Stages lees je op: https://bit.ly/Bakker-BBL

Andere nieuwsberichten

Dinsdag 26 maart was onze vestiging in Assen the place to be! Tijdens het beroepenfeest, onlangs gehouden in De Bonte Wever in Assen, hebben we met tal van jongeren kennisgemaakt. Allemaal waren ze erg geïnteresseerd in een kijkje achter de schermen bij onze vestiging. Werken bij Bakker betekent namelijk ook werken met de nieuwste technieken op gebied van automotive en transport.
De jeugd kennis laten maken met mooie beroepen zoals truckmonteur, bestelwagenmonteur, truckspuiter en schadehersteller! Dat was het thema van de Doe Dag van het On Stage initiatief.