De jeugd heeft de toekomst; techniek verbindt!

De jeugd heeft de toekomst; techniek verbindt! 

In het kader van de Doe Dag van “Hoogeveen On Stage“, hebben we een grote groep leerlingen ontvangen die graag een kijkje namen achter de schermen wilden nemen bij een truck- en bedrijfswagendealer.

Op het programma stond o.a. bandenwissels, circuits aanleggen, maar ook het controleren van lampen, de signaalverlichting en de motor van een truck met de (digitale) Davie tool. Onze vestiging Techniek zorgde voor een truck met laadkraan, die vakkundig door de leerlingen mocht worden bediend. Bij de vestiging Schadeherstel/Spuiterij kon iedereen in de spuitcabine zijn eigen auto schuren, plamuren en op kleur spuiten. Dank aan Van Esch in Hoogeveen voor het beschikbaar stellen van de toffe spullen!

  

Werken en leren bij Bakker betekent dat je werkt met de nieuwste technieken op gebied van automotive en transport. We laten iedereen graag kennismaken met ons bedrijf en de (werk/leer)kansen die we bieden!

Meer over komende Open Dagen of On Stages lees je op: https://bit.ly/Bakker-BBL

Andere nieuwsberichten

Aan de Sportparklaan in Stadskanaal wordt een bedrijfswagen omgebouwd naar een camper. Deze bedrijfswagen, een mooie Fiat Ducato, wordt door Bakker Bedrijfswagens Stadskanaal beschikbaar gesteld.
Bakker Bedrijfswagens heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven SBB om een leer-werk omgeving te realiseren die studenten