SBB

Studenten krijgen de beste praktijkopleiding met uitzicht op een baan. En bedrijven beschikken nu en in de toekomst over de vakmensen die ze nodig hebben. Daarvoor staat Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).

 

Stages en leerbanen van goede kwaliteit

Praktijkleren kan niet zonder leerbedrijven, waar studenten terechtkunnen voor een stage of leerbaan van goede kwaliteit. Waar ze mogen rekenen op een veilige omgeving, deskundige begeleiding en voldoende tijd om de juiste vaardigheden op te doen. En waar die studenten op hun beurt een frisse kijk op het bedrijf en actuele kennis binnenbrengen.

 

SBB erkent en begeleidt die leerbedrijven. In elke regio en sector werken we aan voldoende stages en leerbanen, ook in het buitenland. Van vmbo-leerling tot mbo-student, van werkende tot werkzoekende: samen met onze partners helpen we elk talent op weg en beschikken bedrijven nu en in de toekomst over de vakmensen die ze nodig hebben.

Onze mensen zijn onze kracht en maken het verschil en daar zijn we trost op!

Bakker Bedrijfswagens is een van de grootste DAF dealers van Nederland en daarnaast voeren wij Fiat Professional en IVECO Daily.

 

We vinden het opleiden van onze mensen van groot belang. We werken daarmee doorlopend aan het behoud van jouw kennis en ons vakmanschap. Investeren in jouw toekomst en werk maken van jouw carrière is onze passie.

 

Ons werk is waar we trots op zijn, werken bij een fijne club met gedreven mensen.